Απαραίτητος ο κωδικός για τη σύνδεση στη μουσική μας

πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συνδρομητές μας ότι από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, η πρόσβαση σε όλα τα μουσικά κανάλια μας θα γίνεται με τη χρήση στοιχείων σύνδεσης (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Στην περίπτωση που πρώτα συνδέεστε στο website μας και από τη λίστα επιλέξετε το μουσικό κανάλι που θέλετε να ακούσετε, τα στοιχεία θα ενσωματώνονται αυτόματα στη σύνδεση και δεν θα σας ζητηθεί κωδικός. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται με τα στοιχεία που σας έχουν σταλεί κατά την εγγραφή σας.

Αν έχετε αποθηκεύσει στα αγαπημένα σας (bookmarks) απευθείας τη διεύθυνση του stream της μορφής streamsXX.radiopro.network και δεν επιθυμείτε να συνδεθείτε πρώτα στην πλατφόρμα, τότε θα χρησιμοποιήσετε και σαν όνομα χρήστη και σαν κωδικό πρόσβασης τη διεύθυνση email που δώσατε κατά την τελευταία παραγγελία σας, όταν σας ζητηθεί από το stream. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σύνδεσης στη φόρμα, για να μην σας ζητηθούν ξανά στο μέλλον, όσο έχετε ενεργή συνδρομή μαζί μας.

Η αλλαγή γίνεται για να διευκολυνθεί η παρακολούθηση της νόμιμης χρήσης μουσικής, μετά από υπόδειξη των ορκωτών λογιστών που ελέγχουν τη λειτουργία του Ομίλου μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχιζόμενη συνεργασία και το ενδιαφέρον.