Πρόσβαση με VLC σε όλα τα κανάλια του WAV.gr. Συμβατότητα με SONOS, Raspberry Pi, MiniPCs, Android Boxes κ.α.

Αγαπητοί φίλοι του WAV.gr!

Τα πρώτα λεπτά της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η νέα προγραμματισμένη αναβάθμιση της πλατφόρμας μας, με την οποία μπορείτε να έχετε πάνω από 500 κανάλια μουσικής χωρίς δικαιώματα, σε μια ενιαία χαμηλή τιμή.

Πλέον, σε κάθε κανάλι υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα πρόσβασης μέσω του λογισμικού αναπαραγωγής ήχου της επιλογής σας, όπως τα VLC, Winamp, Audacious, Media Player Classic και πολλά ακόμη, με τη χρήση αρχείων m3u. Με την αναβάθμιση αυτή, η πλατφόρμα μας γίνεται συμβατή με τα συστήματα SONOS, αλλά και με τους μίνι υπολογιστές Raspberry Pi.

Οι λίστες των αρχείων m3u είναι απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε συνδρομητή μας και ανανεώνονται καθημερινά, σε όλα τα κανάλια του WAV. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη και η χρήση των αρχείων m3u καταγράφεται (είτε είναι νέα, είτε τα έχετε κατεβάσει πριν από ημέρες) ώστε να μπορείτε να αποδείξετε ότι παίζατε τη μουσική μας.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον web player, ο οποίος υποστηρίζει αυτόματες αλλαγές “crossfafe” ανάμεσα στα τραγούδια, με την υλοποίηση της χρήσης δικτύου παροχής περιεχομένου (CDN) για απόλυτη προσβασιμότητα.

Οι νέες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό της εταιρείας μας στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στο σύνολο των δικτυακών τόπων του ομίλου RadioPro παγκοσμίως.

Το επόμενο βήμα, που ήταν η επέκταση της χρήσης m3u και στα εξειδικευμένα μουσικά κανάλια, που δημιουργούν οι χρήστες της πλατφόρμας WAV, και στα οποία μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους διαφημιστικά μηνύματα, ολοκληρώθηκε και αυτή, χωρίς να διακοπεί η αναπαραγωγή της μουσικής μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη!

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του WAV.gr

Νόμιμη Μουσική για Επιχειρήσεις