Ο δικός σας σταθμός

Με ελάχιστες κινήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μουσικό σταθμό, για να ακούγεται το μουσικό πρόγραμμα που εσείς προτιμάτε στους χώρους της επιχείρησής σας, χωρίς τον παραμικρό εξοπλισμό.

Η δημιουργία του μουσικού σταθμού προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση σε κάθε συνδρομητικό πακέτο της πλατφόρμας WAV.gr, με το οποίο αποκτάτε πρόσβαση σε 500 κανάλια με μουσική χωρίς δικαιώματα στους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης ΕΔΕΜ, Αυτοδιαχείριση και GEA.

δημιούργησε το δικό σου σταθμό
background μουσική χωρίς δικαιώματα για το κατάστημα

Έξυπνες ωριαίες λίστες

Για να δημιουργήσετε τον εξατομικευμένο μουσικό σταθμό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις ωριαίες ζώνες για όλο το εικοσιτετράωρο. Έχετε πλήρη έλεγχο για τη μουσικής στην επιχείρησή σας, με μια πολύ απλή διαδικασία. χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Τα μουσικά κομμάτια στις ωριαίες ζώνες μουσικής που θα ορίσετε για το σταθμό σας ανανεώνονται καθημερινά (smart playlists) από εμάς, ώστε να μην ακούτε την ίδια μουσική!

Διαφημιστικά / Ανακοινώσεις

Η πλατφόρμα σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα διαφημιστικά μηνύματα και τις ανακοινώσεις σας, εφόσον θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε στους χώρους της επιχείρησής σας (δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του σταθμού).

Έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την αναπαραγωγή όσων ηχητικών αρχείων επιθυμείτε (ακόμη και πολλαπλά μηνύματα) ανάμεσα στις ωριαίες ζώνες ή ανάμεσα στα μουσικά κομμάτια.

δημιουργήστε το δικό σας εταιρικό μουσικό σταθμό με τα δικά σας διαφημιστικά μηνύματα
ταυτόχρονη αναμετάδοση μουσικού προγράμματος χωρίς δικαιώματα

Ταυτόχρονη μετάδοση

Ο Web Player μας παίζει τη μουσική της χρονικής στιγμής της σύνδεσής σας. Αν λόγου χάρη συνδεθείτε στις 8.35πμ, θα ακούσετε την μουσική και τα διαφημιστικά μηνύματα εκείνης της στιγμής. Ξεχάστε τις λίστες που ξεκινάνε πάντα από την αρχή.

Αν έχετε πολλαπλά σημεία αναπαραγωγής και συνδέεστε ταυτόχρονα από διαφορετικές τοποθεσίες, θα ακούγεται η ίδια μουσική και τα ίδια διαφημιστικά μηνύματα σε ολόκληρο το δίκτυο σας.

Για παράδειγμα  αν στο ένα σημείο συνδεθούν στις 8.30μ, στο δεύτερο στις 8.45 και στο τρίτο στις 9.15, σε όλα τα σημεία θα ακούγεται σχεδόν ταυτόχρονα το ίδιο περιεχόμενο.

Δημόσια αναμετάδοση

Με μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση μπορείτε να προσφέρετε το σταθμό σας στους πελάτες σας και εκτός της επιχείρησής σας. Θα έχετε τον δικό σας εταιρικό μουσικό σταθμό, που θα παίζει μουσική όλο το εικοσιτετράωρο και θα επιβεβαιώνει από απόσταση – μέσω διαδικτύου – την εταιρική σας ταυτότητα.

Διαφημιστείτε και εκτός των φυσικών χώρων της εταιρείας σας, δίνοντας στους πελάτες σας πρόσβαση στο δικό σας σταθμό, με τη μουσική μας, τις  ωριαίες ζώνες που επιλέγετε κάθε φορά και τα διαφημιστικά μηνύματα που ανεβάζετε. Η αναπαραγωγή γίνεται σε υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα και κάθε είδους media player με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΡΩΝ

Εισάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και θα ενεργοποιήσουμε άμεσα τη δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας μας για τρεις (3) ημέρες χωρίς την οποιοδήποτε υποχρέωση από την πλευρά σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας την ώρα που σας βολεύει για να σας εξηγήσει περισσότερα για το πακέτο των υπηρεσιών μας και τη μουσική χωρίς δικαιώματα.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ