Συμβουλευτική υπηρεσία WAV PROTECT

Στην περίπτωση που:

 • ήδη λαμβάνετε ενημερώσεις και τιμολόγια από τους οργανισμούς δικαιωμάτων για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα της μουσικής
 • υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταδικαστείτε σε πρόστιμο για τα παρελθόντα έτη γιατί δεν είχατε άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής από οργανισμό συλλογικής διαχείρισης, όπως είναι η ΕΔΕΜ (πρώην ΕΥΕΔ και ΑΕΠΙ), Αυτοδιαχείριση (Autodia), GEA (Grammo, Ερατώ, Απόλλων), Διόνυσος, Αθηνά και άλλοι.
 • έχετε παραπεμφθεί σε δίκη για τη χρήση μουσικής στην επιχείρησή σας και θα πρέπει να εμφανιστείτε στο δικαστήριο.
 • ή χρειάζεστε μια σοβαρή ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης της επιχείρησής σας σχετικά με τη δημόσια χρήση μουσικής, έτσι ώστε με την εκπόνηση της ειδικής συμβουλευτικής μελέτης μας να γίνετε 100% νόμιμοι, σας προτείνουμε την υπηρεσία WAV PROTECT.

Αν ήδη αντιμετωπίζετε θέματα με τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (ΟΣΔ) δικαιωμάτων μουσικής και σας ζητούν αμοιβές για προηγούμενα έτη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε νόμιμα και απλά.

WAV PROTECT ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Με την υπηρεσία αυτή:

  • έχετε πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξωδικαστική εκπροσώπηση, για να ησυχάσετε από τα τηλεφωνήματα, τις επισκέψεις και τις οχλήσεις των συνεργατών των εισπρακτικών εταιρειών δικαιωμάτων.
  • όποτε σας καλούν από τις εισπρακτικές εταιρείες, απλά θα τους προωθείτε σε εμάς, για να ξεγνοιάσετε και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με την επιχείρησή σας !
  • στην περίπτωση που επιθυμείτε να διαπραγματευτείτε τις οφειλές σας για τα προηγούμενα έτη, αναλαμβάνουμε την εκπροσώπησή σας, ώστε να πετύχουμε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για την αναδρομική καταβολή αμοιβών σε οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης.
  • Το πακέτο αυτό έχει διάρκεια για ένα ολόκληρο έτος και μπορεί να συνδυαστεί με πρόσβαση στα μουσικά κανάλια του Wav.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Χωρίς την παραμικρή υποχρέωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε, για να σας προσφέρει ιδέες και προτάσεις γύρω από τη δημόσια εκτέλεση μουσικής στην επιχείρησή σας.

Φόρμα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Προσοχή / Διευκρινήσεις:

  • Η εταιρεία μας δεν αποτελεί ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου ή δικηγορικής εταιρείας και οι εταίροι της δεν φέρουν τη δικηγορική ιδιότητα, δεν αντιποιούνται την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος καθ’ οιονδήποτε τρόπο, δεν διενεργούν πράξεις που ανήκουν στην αρμοδιότητα του δικηγορικού λειτουργήματος, ούτε υπόσχονται τέτοιες πράξεις και δεν προβαίνουν για κανένα λόγο σε διορισμό δικηγόρων της επιλογής τους.
  • Σε κάθε περίπτωση το Wav.gr δεν λειτουργεί ως δικηγόρος ή ως δικηγορικό γραφείο ή ως δικηγορική εταιρεία και μόνη η χρήση των υπηρεσιών μας ή επικοινωνία μαζί μας δεν οδηγούν στη δημιουργία σχέσης εντολέα – δικηγόρου.
  • Αν επιθυμείτε να ορίσετε δικό σας δικηγόρο, τότε αυτός θα πρέπει να συμφωνήσει με τις αμοιβές που καλύπτει η εταιρεία μας, μετά από επικοινωνία μαζί μας.
  • Οι συνεργαζόμενοι με εμάς δικηγόροι λειτουργούν ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες – λειτουργοί και οι υπηρεσίες παρέχονται απευθείας από τους ίδιους τους δικηγόρους.
  • Στην υπηρεσία αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται υπηρεσία διαμεσολάβησης του Νόμου 4512/2018.
  • Το πακέτο αυτό δεν προσφέρεται σε μικρότερη διάρκεια και αποτελεί το ελάχιστο πακέτο που μπορείτε να προμηθευτείτε.
  • Υπεύθυνη αρχή για την επίβλεψη των οργανισμών συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα είναι ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ)

Οι οργανισμοί Αυτοδιαχείριση (Autodia), ΕΔΕΜ, GEA, Grammo, Ερατώ και Απόλλων είναι νομικά αναγνωρισμένες οντότητες που αναλαμβάνουν τη συλλογή και διανομή των δικαιωμάτων που αναλογούν σε δημιουργούς και άλλους κατόχους δικαιωμάτων, για τη χρήση των έργων τους από τρίτους, όπως για παράδειγμα τη δημόσια χρήση μουσικής σε εμπορικούς χώρους.

Ως επιχειρηματίας, είστε υπεύθυνος για την απόκτηση των κατάλληλων αδειών προκαταβολικά, πριν χρησιμοποιήσετε έργα προστατευόμενα από πνευματικά δικαιώματα, όπως μουσική, βίντεο, λογισμικό, κλπ., στον επιχειρηματικό σας χώρο ή για εμπορικούς σκοπούς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική χωρίς δικαιώματα του WAV.gr από σήμερα και για το μέλλο, εφόσον η επιχείρησή σας δεν στηρίζεται στην εμπορική μουσική, αλλά χρειάζεται ένα μουσικό “χαλί” για τους πελάτης της.

Η χρήση προστατευόμενων έργων χωρίς άδεια μπορεί να οδηγήσει σε μηνύσεις, αγωγές ή ασφαλιστικά μέτρα από τους κατόχους των δικαιωμάτων ή τους εκπροσώπους τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιβολή χρηματικών προστίμων ή ακόμα και την ποινική δίωξη, με επαπειλούμενες ποινές φυλάκισης.

Είναι σημαντικό να ανταποκριθείτε άμεσα στην ειδοποίηση που έχετε δεχτεί και να αναζητήσετε νομική βοήθεια. Ένας δικηγόρος ή ένας πιστοποιημένος διαμεσολαβητής θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση ή στη διευθέτηση της υπόθεσης αποτελεσματικά.