Η Πλατφόρμα Μουσικής

Το Wav.gr είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πολυμέσων, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για επιχειρηματική χρήση και στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήχου και εικόνας, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Με το Wav.gr απαλλάσεστε από όλους τους εισπρακτικούς οργανισμούς δικαιωμάτων, όπου κι αν βρίσκεστε!

Πολύ απλά το ρεπερτόριο μας δεν περιέχει μουσική για την οποία ο επιχειρηματίας είναι υπόχρεος για την καταβολή αμοιβών σε οποιονδήποτε οργανισμό συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής ή σε άλλη εταιρεία. Δεν παίζουμε τη μουσική τους, συνεπώς δεν τους πληρώνετε!

Κοινωνικός Σκοπός

Διαχειρίστρια εταιρεία του Wav.gr είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Hellenic Solution, μια εταιρεία της Κοινωνικής Οικονομίας, με συνεργάτες στην Αθήνα, τη Ρόδο και τις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Η Κοιν.Σ.Επ. Hellenic Solution στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και στη στήριξη των ευπαθών ομάδων, παρέχοντας καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι άλλο ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή μη κυβερνητική οργάνωση.

Δίνουμε τη λύση σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα

Αν δεν είστε συνδρομητής του Wav.gr και αναπαράγετε μουσική από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση ή το διαδίκτυο στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα πρέπει να πληρώσετε την ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ και πρώην ΕΥΕΔ), αλλά θα πληρώσετε και την Αυτοδιαχείριση, αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε το ρεπερτόριο του σταθμού, που μπορεί τη στιγμή του ελέγχου να παίζει μουσική που εκπροσωπείται από την Αυτοδιαχείριση!

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να πληρώσετε και τη GEA για τα συγγενικά δικαιώματα των μουσικών που παίζουν τη μουσική.

μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Έτοιμο για άμεση χρήση σε επαγγελματικούς χώρους

Αναλυτικές οδηγίες στα μέλη μας για εύκολη αναπαραγωγή

Οικονομική λύση με πολλαπλά είδη μουσικής

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΡΩΝ

Εισάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και θα ενεργοποιήσουμε άμεσα τη δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας μας για τρεις (3) ημέρες χωρίς την οποιοδήποτε υποχρέωση από την πλευρά σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας την ώρα που σας βολεύει για να σας εξηγήσει περισσότερα για το πακέτο των υπηρεσιών μας και τη μουσική χωρίς δικαιώματα.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ