Καινοτόμος Λύση για την Τηλεόραση

Οι συνδρομητές μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν στους επαγγελματικούς χώρους τους, σε beta δοκιμαστική προβολή, το WebTV του Wav.gr. Το WebTV μας εκπέμπει συνεχώς μέσω διαδικτύου 24 ώρες το 24ωρο και αναμεταδίδει επτά (7) μουσικά κανάλια χωρίς πνευματικά δικαιώματα, στα οποία τα βίντεο επιλέγονται με πολύ προσοχή και μεράκι από το προσωπικό του Τμήματος Ψηφιακής Βιβλιοθήκης της εταιρείας μας.

τηλεόραση με μουσική χωρίς δικαιώματα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με όποιον τρόπο κι αν αναμεταδίδετε τηλεοπτικά κανάλια στην επιχείρησή σας, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε για τα δικαιώματα των ταινιών και της μουσικής

. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε Youtube, επαγγελματικό OTE TV, επαγγελματικό Nova, ΕΡΤ ή απλά κανάλια της τηλεόρασης (ANT1, Mega, Σκάι κλπ), είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε επιπλέον για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα του δημόσια αναπαραγόμενου περιεχομένου.

Ο OTE TV και η Nova στα επαγγελματικά τους πακέτα δεν καλύπτουν τα δικαιώματα αναπαραγωγής σε δημόσιους χώρους. Ειδικά για την τηλεόραση, εκτός από την ΕΔΕΜ (πρώην ΑΕΠΙ), την Αυτοδιαχείριση και τον GEA στην Ελλάδα, την PRS και την Grammo στην Κύπρο, υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί (όπως η Αθηνά και ο Διόνυσος) που εκπροσωπούν τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες, τους παραγωγούς, τους συγγραφείς και άλλους πολλούς, οι οποίοι όλοι δικαιούνται αμοιβές για τη δημόσια εκτέλεση των έργων τους!

Κάθε περίπτωση επαγγελματία είναι διαφορετική και στο Wav θα έχετε τη γνώση και τα εργαλεία που μπορούν να σας προστατεύσουν. Η μοναδική πλήρης λύση είναι το WAV.gr, με μουσική, βίντεο και νομιμότητα!

7 Κανάλια WebTV Χωρίς Δικαιώματα

Το WebTV του Wav.gr μπορεί να αναπαραχθεί δημόσια σε επαγγελματικούς χώρους, χωρίς την παραμικρή υποχρέωση προς ΕΔΕΜ, GEA, Αυτοδιαχείριση, Αθηνά, Διόνυσο κ.α. και περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή επτά (7) κανάλια με οπτικοποιημένο ρεπερτόριο.

α) WebTV | Pop
β) WebTV | Dubstep
γ) WebTV | Lounge
δ) WebTV | Piano
ε) WebTV | Κλασική μουσική
στ) WebTV | Χαλαρωτική μουσική (Ambient)
ζ) WebTV | Jazz

τηλεόραση με μουσική χωρίς δικαιώματα για ξενοδοχεία
τηλεόραση με μουσική χωρίς δικαιώματα για εστιατόρια

Μοναδικά Μουσικά Βίντεο

Τα κανάλια του WebTV μας προορίζονται κυρίως για επαγγελματικούς χώρους, στους οποίους υπάρχει τηλεόραση, απλά για να χαλαρώνουν τους πελάτες σας και να τους κινούν το ενδιαφέρον.

Για να παίξετε τα κανάλια μας χρειάζεστε μια Smart TV ή μια τηλεόραση στην οποία να έχετε συνδέσει έναν χαμηλού κόστους media player.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΞΕΝΩΝΩΝ

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα στα ξενοδοχεία και εφόσον θεωρείτε απαραίτητη την τηλεόραση στα δωμάτια, η βέλτιστη λύση είναι:

α) ακολουθείτε τις χαμηλές τιμές στις οποίες έχει συμφωνήσει η Ένωση Ξενοδόχων με μνημόνιο συνεργασίας με τους ΟΣΔ μόνο για τις τηλεοράσεις των δωματίων. Το θέμα με τις τιμές του μνημονίου συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων είναι ότι υπάρχει υποχρέωση πληρωμής αρκετών ετών, ενώ οι οργανισμοί δυστυχώς ζητούν αρκετά μεγαλύτερα ποσά κατά την επικοινωνία με τις επιχειρήσεις.

β)Στην υπόλοιπη επιχείρηση χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τη μουσική του Wav.gr και προσφέρετε μόνο τα δωρεάν κανάλια WebTV του Wav.gr στους κοινόχρηστους χώρους.

Προσοχή! Αποφύγετε τις τηλεοράσεις σε κοινόχρηστους χώρους που δημιουργούν υποχρεώσεις σε ΕΔΕΜ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ), GEA, Αυτοδιαχείριση, Αθηνά, Διόνυσο κλπ εκτός αν οι τηλεοράσεις δείχνουν πληροφορίες για το ξενοδοχείο ή ένα από τα κανάλια WebTV του Wav.gr. Το πρόβλημα δεν είναι οι τιμές των δωματίων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το πρόβλημα θα είναι όταν θα πληρώσετε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στη συνέχεια θα σας ζητήσουν να καλύψετε το υπόλοιπο της επιχείρησης με βάση τα τετραγωνικά μέτρα!

Επικοινωνήστε σήμερα με το Wav.gr και σχεδιάστε τη δική σας κάλυψη, νόμιμα, σίγουρα και απλά!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΡΩΝ

Εισάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και θα ενεργοποιήσουμε άμεσα τη δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας μας για τρεις (3) ημέρες χωρίς την οποιοδήποτε υποχρέωση από την πλευρά σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας την ώρα που σας βολεύει για να σας εξηγήσει περισσότερα για το πακέτο των υπηρεσιών μας και τη μουσική χωρίς δικαιώματα.

ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ