Ελληνική μουσική χωρίς δικαιώματα – Ορχηστρικό Μπουζούκι

Το WAV.gr παρουσιάζει το νέο ορχηστρικό μουσικό κανάλι με Ελληνική Μουσική Χωρίς Δικαιώματα, ανταποκρινόμενο στη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού (Νόμος 5103/2024) που απαιτεί ποσόστωση 40% Ελληνικής μουσικής στη δημόσια εκτέλεση στους χώρους υποδοχής.

Μπουζούκι χωρίς δικαιώματα!

Το κανάλι προσφέρει μουσικά έργα που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους, αλλά εκτελούνται από τεχνητή νοημοσύνη, χωρίς την πληρωμή αμοιβών σε εισπρακτικούς οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, όπως είναι ο GEA. Πάντα με συνεχές, καθημερινά μεταβαλλόμενο πρόγραμμα, χωρίς διακοπές ανάμεσα στα κομμάτια.

Η πλέον νόμιμη λύση για τη μουσική επαγγελματικούς χώρους, είναι αυτή του ρεπερτορίου που διανέμουμε μέσω του WAV.gr.

Παίξτε μουσική χωρίς δικαιώματα, δίχως αμοιβές προς την ΕΥΕΔ (ρεπερτόριο πρώην ΑΕΠΙ, πρώην κρατικής ΕΔΕΜ), την Αυτοδιαχείριση, τον GEA, την PRS ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

 - 

00:00
00:00

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές μας αυτή τη στιγμή και αξιοποιείστε 500 μουσικά κανάλια στην επιχείρησή σας, “κλειδώνοντας” μια χαμηλή τιμή. Σταματήστε να εξαρτάστε από τις εισπρακτικές εταιρείες δικαιωμάτων και παίξετε τη μουσική μας αποκλειστικά.

Προσφορά! Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας προσφέρει ιδέες και προτάσεις γύρω από τη δημόσια εκτέλεση μουσικής στην επιχείρησή σας.

Φόρμα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης